Izvor: KURIR
18.04.2024 u 21:14
0

TRGOVCI VAS NAJSTRAŠNIJE VARAJU: Bivši mesar otkrio sve trikove kako varaju kupce u mesarama

Neretko smo svedoci brojnim prevarama kupaca u prodavnicama.

Trgovci se služe različitim trikovima kako bi kupci platili više, a kupcima se i dalje uvaljuje sve i svašta, po svemu sudeći, vodeći se dobrom starom „ako prođe prođe“.

Većina slučajeva događa se s mesom i suhomesnatim proizvodima. Naime, zakidanje na gramaži je postalo uobičajeno. Tako je i jedan kupac još u prodavnici izvagao pakovanje od 100 grama koje je ispalo svega 78 grama mesa.

„Obratite pažnju, zakidaju na merenju. Na kontrolnoj vagi u marketu izmereno po 78 grama. Nije prvi put da zakidaju. Žena se brani da je takva vaga. Na većoj gramaži se to teže primeti, ali na 100 grama je baš primetno”, stoji u objavi na Instagramu, ali, nije bio jedini u takvoj situaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter