Izvor: Alo
11.01.2024 u 07:10
0

U BEOGRADU OD OVOG DATUMA OPET SNEG, A ONDA PREOKRET: Zbog ekstremno NISKIH temperatura na snazi METEOALARM

Ledeni dani u Srbiji očekuju nas do kraja nedelje.

Hladni vazduh i dalje zahvata veliki deo Evrope i spušta temperaturu na prave zimske vrednosti, ponegde i ispod proseka.

Ujutru nas očekuje magla koja će se na severu i zapadu Srbije zadržati i u prvom delu dana će smanjivati vidljivost. Nakon razilaženja magle danas će biti delimično sunčano i suvo bez novih padavina. Noć će biti ekstremno hladna koja će u mnogim gradovima biti ispod minus 10 stepeni.

I tokom dana hladno, maksimalna temperatura u većini mesta ispod nule. Duvaće slab zapadni vetar, krajem dana vetar u pojačanju.

Danas najniža temperatura od -12 do -6 °C, najviša u većini mesta od -4 do 0 °C. Na severu Vojvodine, na jugu i istoku Srbije malo toplije, do 4 °C. Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde uz provejavanje slabog snega, a zapadni vetar biće u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno, tmurno i hladno, ujutro i maglovito uz umeren, na širem području jak mraz. Duvaće slab, uveče i umeren zapadni vetar. Najniža temperatura od -10 do -6 °C, najviša oko -2 °C. U toku noći moguće provejavanje slabog snega.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do kraja sedmice u jutarnjim satima očekuje se umeren do jak mraz.

U petak i subotu umereno do potpuno oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. U subotu krajem dana postepeno razvedravanje.

U nedelju pretežno sunčano uz porast dnevnih temperatura. Sledeće sedmice povremena naoblačenja s kišom, ponegde i sa snegom. Jutarnje temperature biće u porastu, a izražen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter