Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
06.12.2023 u 14:46
0

U BEOGRADU PADA SNEG: Moguća je i ledena kiša

Sneg koji je najavljivan za danas popodne, počeo je da pada i u Beogradu.

Posle svakodnevnih promena i naglih skokova temperature, konačno je zahladilo, pa kao što je i normalno za ovo doba godine, u prestonici pada sneg, što je drugi put ove godine.

Snežni prekrivač još se nije ni formirao, ili je tek toliko vidljiv, a meteorolozi najavljuju da će sneg nastaviti da pada tokom dana, stvarajući idiličnu zimsku atmosferu širom grada.

RHMZ upozorio na ledenu kišu

RHMZ je najavio da se poslepodne i uveče na istoku Srbije ponegde uz sneg očekuje i kiša, koja će se lediti na tlu.

U zapadnoj Srbiji i u Sremu oblačno sa snegom uz stvaranje ili manje povećanje visine snežnog pokrivača. Tokom poslepodneva intenzitet padavina u slabljenju. U ostalim krajevima pretežno se očekuje kiša, koja će kasnije posle podne i uveče ponegde preći u sneg (uključujući i područje Beograda).

DA LI TREBA OKITITI JELKU PRE ILI POSLE SVETOG NIKOLE? Veruje se da ćete oterati baksuzluk iz kuće ako je ukrasite na ove datume

Meteorolog Marko Čubrilo najavio je da se danas u Sremu, Mačvi, Šumadiji, u srednjem i južnom Banatu, Stigu i Braničevu očekuje ledena kiša, a do večeras je moguće da pređe u sneg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter