Izvor: Happy BSC
21.10.2021 u 15:58
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ NA TV HAPPY: Šešelj i Parandilović odmerili snage, šta je bolje za Srbiju, kraljevina ili republika?

Koliko se naša tradicija kosi sa modernim vremenom? Šta urušava našu porodicu? Na koji način urnanizacija utiče na sela?

Kako kao narod odolevamo modernim tekovinama?  Da li su gradovi uništili porodicu? 

PROČITAJTE JOŠ: U EMISIJI „SAVETNIK“ OTKRIVAMO: Šta su roditeljske greške i iz čega one proističu

-Komunistički režim je uništio porodicu jer je na silu stvarao proletarijat i iseljavao ljude iz  sela. Seljak im je smetao jer im je smetao uvek što je samostalan, sam sebe hrani. U komunizmu je jedna od parola bilo stvaranje porodica ali dvoje dece su smatrali da je dovoljno. Srbija  je izgubila moral pod komunizmom. Sledeće, danas se vodi propaganda urušavanja porodice, stvaranje homoseksualnih brakova. Nek radi ko šta hoće, ali u četiri zida, rekao je dr Vojislav Šešelj u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY. 

Šešelj dodaje:

-Nije seljak odan kralju. Naša seljačka skupština je oborila više knezova. Seljaci su organozovali mnoge bune. Nas jedino može usrećiti demokratija. Mnogi kraljevi su nas unesrećili. Monarhija je najveća nesreća i nema potrebe razmišljati o obnavljanju monarhije. To niko normalan ne bi poželeo. Monarhija je uvek bila zlo, pretnja demokratiji. 

A, onda je usledio odgovor Miloša Parandilovića, portparola stranke POKS-a:

-Očekivao sam da Šešelj udari po monarhiji jer u nedostatku argumenata on to radi. Kralj Aleksandar je bio jako poštovan u svetu i sve vredno pomena, napravljeno je za vreme kraljevine. Gospodin Šešelj je učestvovao u razbijanju države. Šešelju rejting pada čim napada monarhiju. On je odjednom postao republikanac, dodao je Miloš.

Šešelj nastavlja:

-Ma ne laži. Monarhija se podmeće srpskom narodu da bi se zavadio. Ne možete me optužiti ni za šta nečasno jer sam radio za ovu zemlju. Negacija demokratije je monarhija. Ja sam demokrata, borim se za ovaj narod. Vi ste bili te režimska stranka do skoro. 

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ PODELIO STIHOVE UZ KOJE JECA CELA SRBIJA: Predsednik nakon molebana u Šumaricama podsetio narod ovih reči (FOTO)

O porodici, Milica je rekla: 

-Zakon koji reguliše odnose dece i roditelja je loše urađen, ali se ne bih saglasila da je naša porodica urušena. Ekonomski momenat nije presudan u razbijanju porodice. Problem je kriza vrednosti. Domaćinska Srbija je suverena, ona je gazdinska i upravlja svojim resursima. Ona je svakako pretnja globalističkom svetu. Ono što je problem je da urušava autoritet prosvetnih radnika. Ne zaboravite, da je 70% uticaj porodice, a 20% obrazovni sistem. Ne smeo oduzeti prava roditelja, oni moraju da imaju uvida u život deteta. Niko ne voli dete više od roditelja. Mediji jako loše utiču na omladinu, istakla je Milica Đurđevoć, Zavetnici u emisiji „Posle ručka“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter