Izvor: TANJUG
27.07.2022 u 17:35
0

U NAREDNA DVA SATA ČEKA NAS NEVREME: Pogledajte koje delove Srbije će zahvatiti

Danas su u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz obilne pljuskove sa grmljavinom, grad i jak olujni vetar, saopštio je RHMZ

Prema najnovijoj najavi RHMZ nevreme će se premeštati od Zlatiborskog do Pčinjskog okruga.

RHMZ IZDAO NOVA UPOZORENJA! Pljuskovi, grmljavina i grad nakon vrelog dana!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oblačnost, koja na području jugozapadne Srbije uslovljava pljuskove s grmljavinom, u naredna dva sata premeštaće se preko Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga ka centralnoj Srbiji. Izolovana pojava pljuskova s grmljavinom u narednom satu očekuje se i na području Pčinjskog okruga – stoji u najavi.

RHMZ izdao je i dva upozorenja. Jedno se odnosi na vremenske nepogode, dok je drugo za ekstremne vrućine koje nam dolaze.

– Danas u zapadnim i jugozapadnim krajevima lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi sa grmljavinom, pojava grada i jak i olujni vetar.

– U petak (29.07.) u celoj zemlji, a u subotu (30.07.) još samo na jugu veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 °S, a u Beogradu u petak oko 35 °C.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter