Izvor: tanjug
14.07.2020 u 19:14
0

U Opštoj bolnici u Smederevu skoro POPUNJENI KAPACITETI!

U Opštoj bolnici u Smederevu trenutno je slobodno još četiri do pet bolničkih ležajeva od ukupno 160, a najveći broj pacijenata obolelih od virusa korona u toj zdravstvenoj ustanovi je iz Beograda, izjavio je direktor bolnice Nenad Ðorđević.

On je rekao da je četiri petine pacijenata iz Beograda, jedna petina iz Smedereva, a da su primali i obolele iz Loznice.

Ðorđević kaže da je na respiratorima jedan pacijent kod koga je potvrđen kovid-19 i šest pacijenata za koje se čekaju rezultati testiranja.

PROČITAJTE I OVO

EVO ŠTA KAŽE DR KON: Italijani tvrde da je koronavirus agresivniji u Srbiji, da li je tako?

DAČIĆA KOD MARIĆA: I u Vučićevim redovima ima izdajnika

OČEKUJE NAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE: Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u avgustu

STANJE U ŠAPCU: U Opštoj bolnici 178 pacijenata,troje na respiratoru

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

Naveo je da najmlađi pacijent u toj bolnici ima 20 godina, a najstariji 86 godina, dok su na respiratorima pacijenti starosti od 50 do 75 godina.

Ðorđević je rekao da opreme ima, da je Opšta bolnica u Smederevu pre nekoliko dana dobila još pet respiratora, da ih sada ima ukupno 15, a da je stigao i pokretni rendgen aparat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter