Izvor: Happy BSC
08.10.2021 u 22:13
0

U „VIKEND JUTRU“ OTKRIVAMO: Sve o misteriji ubistva porodice Đokić! Da li je ulazak u EU (ne)moguća misija? Prostitutke, političari, biznismeni u strahu od makroa!

Započnite dan uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji. 

 U „Vikend jutru“ nedeljni pregled svih aktuelnosti i vrućih tema uz odlične sagovornike. 

Na početku emisije štampu će prelistavati Đorđe Milićević– narodni poslanik, Biljana Šahramanjin Obradović– predsednica Jermenske nacionalne zajednice i Stevica Deđanski– analitičar. 

Vladimir Dobrosavljević -politički konsultant, Dejan Mastilović– novinar, Sveta Vujačić– advokat,  govoriće na temu da li je ulazak u EU (ne)moguća misija. 

„Misterija oko ubistva porodice Đokić? Da li se među saslušanima krije ubica i šta kažu forenzičari?“ tema je za  Darka Obradovića-Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, Dragana Vujičića-Večernje novosti i Blažu Markovića iz Sindikata policije. 

 Dr Vojislav Šešelj pričaće na temu „Tajnih ponuda da pređe na stranu Zapada nije bilo“. 

„Prostitutke, političari, biznismeni u strahu od makroa! Maksimović progovorio: Otkriću golu istinu o elitnoj prostituciji u Srbiji!“ o ovoj skandaloznoj temi govoriće  Simonida Milojković-kniževnica, Srđan Zelembaba -novinar i Aleksandar Panić-novinar STARS-a. 

„Bivše republike SFRJ mogle da prave avione G-4 Americi!“ je tema za  Velibora Vukašinovića– bivši direktor bezbednosti i nadzora avio saobraćaja i bivši direktor JAT- a i Nenada Gojkovića– direktor Prvog sektora u Jugoimport-SDPR. 

Probudite se uz Happy TV i Happy BSC portal!

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter