Izvor:
29.11.2016 u 23:23
0

UBISTVO KAKVO SE NE PAMTI: Majka poslala jezivu poruku, pa smrskala bebi lobanju!

Jedna žena je optužena da je ubila svoju bebu tako što joj je slomila lobanju. Ona je pre svog monstruoznog čina poslala poruku svom partneru gde je sa sebe rekla da je “bomba koja otkucava”.

Nikola Braun (43) je optužena za ubistvo svog tek rođenog sina Džejka koji je rođen 1. decembra 2014. godine.

Na suđenju je utvrđeno da je ona pre ubistva dva puta povredila svoje dete tako što mu je slomila rebra.

Njen muž je takođe optužen da je dopustio da do smrti deteta dođe. Nesreća se dogodila kada je ona brinula o svom detetu kod kuće, dok je njen muž bio na poslu.

Tužilac je naveo da je maleni Džejk imao frakturu lobanje, povrede na mozgu i unutrašnje krvarenje što je dovelo do tragedije.

Ona je posle pozvala policiju i rekla da je njeno dete prestalo da diše dok ga je dojila. Dečak se nije oporavio od povreda koje mu je nanela majka uprkost naporu lekara.

Tužilac je napomenuo da je par imao veoma nasilnu vezu, a venčali su se posle smrti svog deteta.

Optuženi su negirali tvrdnje iznete na sudu.

Izvor: dailymail.co.uk
Foto: Quotesgram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter