Izvor: BSC Happy
15.03.2024 u 14:08
2

UĐU LI U KASARNU, BIĆE TUČENA, SRAVNIĆU VAS SA ZEMLJOM! Kako je MLADIĆ odbranio VOJNIKE JNA u SARAJEVU – MINISTAR DOKO u strahu poslušao GENERALA AUDIO

Zora 1992. godine u Bosni i Hercegovini bila je u svetlu naoružanih muslimanskih formacija, koje su jurišale na srpska naselja i sela. Jedno od žarišta sukoba bilo je i Sarajevo, a najveću muku su mučili vojnici JNA, koji su se na svojim redovnim služenjima vojnog roka, našli u "neobranom grožđu", a odsecanje od sveta, od strane Muslimana i prekid dotoka hrane, vode, municije... mnoge je koštao života.

U tim trenucima, 24. maja 1992. godine, odvio se snimljeni razgovor generala Ratka Mladića i tada prvog čoveka teritorijalne odbrane BiH Jerka Doka.

Mladić je odsečno i ultimativno tražio od Doka da nijedan pripadnik TO BiH, kasnije Armija BiH, ne sme ući u kasarnu JNA, inače će svi nestati u roku od par minuta.

Sadržaj razgovora je tema mnogih knjiga, članaka i rasprava, te vam isti u celosti dajemo:

VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UĐU LI U KASARNU, BIĆE TUČENA, SRAVNIĆU VAS SA ZEMLJOM! Kako je MLADIĆ odbranio VOJNIKE JNA u SARAJEVU – MINISTAR DOKO u strahu poslušao GENERALA AUDIO”

  1. tajne sluzbe JNA i ministarstva odbrane su bile upoznate sa desavanjima koja ce usledit te raspad vojske i njene moci unutar YU nejasno zasto su trebale tolike Zrtve , sto ste jedni drugima radili pa hitler bi se zgrozio Takvi zlocini isu radjeni nit u plemenima afrike

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter