Izvor:
29.09.2018 u 16:00
0

UKRAO PUNU KESU NOVCA, PA JE POSLE 2 SATA VRATIO: Neobičan potez nemačkog lopova!

Nemačka policija u potrazi je za lopovom koji je na jednoj benzinskoj pumpi ukrao na stotine evra da bi ih par sati kasnije vratio nazad.

Kako je saopštila policija, maskirani provalnik ušao je u petak u benzinsku pumpu u gradu Grišimu na zapadu zemlje i zatražio od prodavca da mu svu gotovinu iz blagajne stavi u plastičnu kesu, nestavši potom u noći.

Policija je krenula u potragu za lopovom i nije ga pronašla, iako se on vratio do pumpe dva sata kasnije i plastičnu kesu s gotovinom bacio pred vrata, pa potom ponovo nestao.

Policija navodi da za sada nema nikakva objašnjenja u vezi sa motivom provale kao ni sa promenom plana i vraćanjem novca.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter