Izvor:
29.09.2018 u 12:48
0

EKSPLOZIJA U DONJECKU: Povređen kandidat za šefa DNR!

U Donjecku je na sednici Komunističke partije došlo do eksplozije u kojoj je povređeno troje ljudi. Među njima je i kandidat za šefa samoproglašene Donjecke Narodne Republike Igor Hakimzjanov.

Prema rečima člana Komunističke partije Genadija Fomenka, u trenutku eksplozije u zgradi gde se održavala sednica nalazilo se 50 ljudi.

– Na mestu eksplozije je pronađen paket, a u zgradi je sve izgorelo. Pored Hakimzjanova, povređene su i dve žene. One imaju opekotine po koži – rekao je Fomenka.

Hakimzjanov je 2014. godine bio šef Ministarstva odbrane DNR. Sada je kandidat na izborima za šefa samoproglašene republike koji će biti održani 11. novembra.

Izvor: Kurir
Foto:Twitter/ConflictsW

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter