Izvor: Alo.rs
27.09.2023 u 13:18
0

VASPITAČICA ČUPA DECU, DIREKTORKA RODITELJIMA PREDLAŽE ISPISIVANJE: Majka očajna, traži pomoć!

Jedna majka na pravim je mukama nakon što joj se trogodišnje dete žalilo da ga vaspitačica čupa za kosu.

Kako žena kaže, ona je dobila savet od direktorke ustanove da devojčicu ispiše iz vrtića.

Ova zabrinuta majka iznela je nedavno svoj problem i muku u grupi na Instagramu „Serbialive Beograd“.

Potreban mi je savet ukoliko je neko bio u sličnoj situaciji. Dete (3,5 godine) mi se već neko vreme žali da ga vaspitačica vuče za kosu, mi smo otišli kod direktorke i preneli sve i naravno nismo tvrdili da je istina, jer je to ipak malo dete – navela je ova majka.

Dodala je da je sazvan i roditeljski sastanak.

– Direktorka je pitala da li je još neko dete prijavilo nešto slično i javila se mama još jednog dečaka i rekla da se i njoj dete žalilo na vaspitačicu da ga čupa i tu smo već bili 100 % sigurni da je istina – napisala je ona.

Majka tvrdi i da direktorka sve negira.

– Govori nam da promenimo vrtić ako nam ne odgovara, a ja odbijam da poverujem u to da moje dete treba da ispašta zbog isfrustrirane budale. Psiholog nam je rekao da mu nikako ne menjamo vrtić jer će pomisliti da je nešto pogrešio i da nije trebao da nam kaže i da se potrudimo da rešimo ovo na neki drugi način – navela je uznemirena majka u svojoj objavi.

Nažalost, majka nije imenovala vrtić i samim tim nismo bili u prilici da dobijemo njihov komentar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter