Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 07:47
0

VATROMET SA KULA BEOGRAD: Srpska Nova godina dočekana uz vatromet (FOTO)

Neposredno nakon grandioznog odbrojavanja poslednjih 10 sekundi stare godine usledio je impresivni višeminutni vatormet.

Beograd je u novu 2023. godinu po julijanskom kalendaru uplovio uz višeminutni vatromet i laserski šou sa Kule Beograd Senzacionalnim vatrometom sa Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, koji je ispaljivan sa čak 20 spratova, u Beogradu na vodi dočekana je srpska Nova godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neposredno nakon grandioznog odbrojavanja poslednjih 10 sekundi stare godine po julijanskom kalendaru, tačno u ponoć, sa Kule Beograd, novog simbola naše prestonice, usledio je impresivni višeminutni vatormet, kao i svetlosni šou nekoliko desetina lasera, bimova i LED strobova.

Ovaj spektakl na nebu iznad Save propraćen je zvucima trube čuvenog Dejana Petrovića, koji je svojom muzikom proslavio Srbiju širom sveta.

SUTRA JE MALI BOŽIĆ: Završni dan u božićnom svetkovanju i Vasiljevdan – devojke koje žele da se udaju moraju da ispoštuju ovaj prastari običaj

Drugi po redu multimedijalni šou na Sava Promenadi u razmaku od samo dve nedelje pokazao je da Beograd na vodi, pored toga što nesumnjivo predstavlja destinaciju svetske klase, s velikom pažnjom pristupa i obeležavanju datuma značajnih za našu zemlju, a doček srpske Nove godine je svakako jedan od njih.

Kao i prilikom prethodnog dočeka, i ovaj novogodišnji spektakl organizovan je uz vatromet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter