Izvor: Happy BSC
09.08.2021 u 07:41
0

VESIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: NEMA VIŠE ZATVARANJA ZBOG KORONE?!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. Razjasnio je mnoga pitanja vezana za vakcinaciju, kao i polazak dece u školi.

-Stav Grada Beograda je da sve škole od 1. septembra rade normalno, kao i pre koronavirusa. U školama je lakše sprovesti kontrolu. Drugi razlog je da su naša deca već izgubila 17 meseci školovanja. Onlajn nastava je manje kvalitetna od uživo nastave. Deca ne smeju da imaju rupe u obrazovanju. Niko ne razmišlja o sociološkom efektu, prvaci nisu upoznali drugare i drugarice. Kada su u pitanju manja školska deca, roditelji nemaju gde sa njima ako ta deca nisu u školi, zato je neophodno da škole počnu da rade 1.septembra, rekao je Vesić. 

VAŽNO:

RADOJIČIĆ: „Nema razloga za PANIKU, ali ima za OPREZ! Požar u Vinči je POD KONTROLOM!“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na naplatnim rampama auto-puteva

SRPSKI VATROGASCI KRENULI KA EVIJI! Svi jedva čekaju da se ugasi požar!

DRAMA NAŠIH TURISTA NA EVIJI! Evakuisano 200 srpskih turista-noć proveli na trajektima! (VIDEO)

-Beograd je najbolje vakcinisan region, najbolje se sprovode mere. Posle 18 meseci nema potrebe da pričamo o bilo kakvim restrikcijama i zatvaranjima. Srbija je prešla 50 odsto, rekao je Vesić za Happy Tv. 

-Prvo je trebalo zaštititi starije, najugroženije stanovništvo. Onaj ko je želeo da se vakciniše, mogao je, rekao je Vesić.

-Sutra u 21 sat čekamo naše Olimpijce na balkonu. Srbija je 26. na svetu. Država omogućava sve za sport. To je takmičenje, ne možete sve da predvidite. Od sinoć do srede će svi simboli da budu u bojama srpske zastave u znak pažnje našim herojima. 

Šta je Sadiša?

-Izvuče se drvo sve sa korenom, i presadi na drugo mesto. Ja sam mu dao ime Sadiša, iz Zelenila su hteli da ga nazovu Čupko. Sada naša mašina može da iščupa drvo, i presadi ga. On sačuva drvo, na hiljade drva će ovako biti sačuvano. Naravno, to se radi između oktobra i marta, kada je period sadnje. Sigurno će ga angažovati i mnogi privatnici. Pogledajte Trg Republike, koliko imamo više stabala. Pokažite mi jedno koje je posečeno. Pogledajte Obilićev venac, na šta je ličio ranije, a sada imate dupli drvored. Pogledajte Dom omladine, sve do Dečanske imate drvored, rekao je Vesić.

Zapaljena deponija u Vinči

-Desio se požar u subotu uveče, to je ugašeno sada. Videće se dim još nekoliko dana. Medicinska institucija je jedina nadležna za kvalitet vazduha. Gradski zavod za javno zdravlje stalno meri kvalitet vazduha, oni su jutros javili da je vazduh dobar. Biće završeno gašenje požara u potpunosti. Nema opasnosti od kanceroginih materija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter