Izvor: Tanjug
09.08.2021 u 08:33
0

AMSS: Bez gužvi na graničnim prelazima – čekanja samo na dva mesta

Posle još jednog vikenda koji je obeležen gužvama na graničnim prelazima ali i pojačanim saobraćajem, na putevima u našoj zemlji u ovom trenutku je situacija mnogo povoljnija.

Saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a i na graničnim prelazima su kraća čekanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

VAŽNO:

RADOJIČIĆ: „Nema razloga za PANIKU, ali ima za OPREZ! Požar u Vinči je POD KONTROLOM!“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na naplatnim rampama auto-puteva

SRPSKI VATROGASCI KRENULI KA EVIJI! Svi jedva čekaju da se ugasi požar!

DRAMA NAŠIH TURISTA NA EVIJI! Evakuisano 200 srpskih turista-noć proveli na trajektima! (VIDEO)

Velike vrućine mogu uticati na koncentraciju pa se savetuje da se na duža putovanja krene ujutru ili kasnije popodne.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, putnička vozila se na izlasku iz zemlje zadržavaju na graničnom prelazu Gostun 50 minuta, a na Špiljanima 45 minuta.

Nema zadržavanja teretnih vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter