Izvor: Novosti
26.08.2021 u 16:30
0

VIŠE VREMENA ZA PACIJENTE: Produženo radno vreme kovid ambulante u Paraćinu

Od ponedeljka, 30. avgusta, kovid-ambulanta Doma zdravlja u Paraćinu produžava radno vreme, pa će radnim danima i subotom primati pacijente od sedam do 20 sati, a nedeljom od devet do 17.

Testiranje na virus korona obavljaće se i dalje u nepromenjenom terminu – svakodnevno od 9 do 17 sati.

VAŽNO:

IVICA DAČIĆ NA TV HAPPY: Da se Crna Gora nije otcepila, mi se ne bismo ponovo zvali Srbija!

VUČIĆ I DODIK DANAS: Naše zajedništvo ne sme biti dovedeno u pitanje!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

U toj zdravstvenoj ustanovi ističu da rast broja pregleda i novozaraženih na dnevnom nivou nije osnovni motiv za produženje radnog vremena, već potreba da se novi slučajevi kovida što pre otkriju i izoluju jer se tako sprečava širenje epidemije.

Prema podacima od utorka, u kovid-ambulanti je obavljeno 56 pregleda i urađeno 50 antigenskih testova. Od te cifre 17 je bilo pozitivno, a sa pristiglih pet pozitivnih PCR rezultata, kovid je potvrđen kod još 22 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter