Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
03.12.2023 u 18:42
0

VOZAČI, OPREZ: Moguća poledica na putevima, bez zadržavanja na granicama za putnička vozila

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da je temperature ispod nule mogu da izazovu poledicu na putevima, posebno na nagibima, oštrim krivinama, mostovima, nadvožnjacima i prevojima.

U saopštenju se dodaje da pojačan saobraćaj donosi zastoje i usporenu vožnju na deonicama gde su započeti radovi, ali i na putevima koji vode ka gradovima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.30, na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima najveće zadržavanje je na izlazu iz zemlje preko prelaza Horgoš – 10 sati.

RHMZ UPALIO METEOALARME: Niske temperature širom Srbije, minus i u gradovima

Na izlazu se čeka i na Batrovcima – osam sati, na Gradini – tri i po sata, na Bezdanu – tri sata, kao i na Kelebiji i na prelazu Šid – po dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter