Izvor: Telegraf
10.10.2022 u 07:08
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. OKTOBAR: U jutarnjim satima pojava kratkotrajne magle, najviša dnevna temperatura do 24 stepena!

U Srbiji nas ovog jutra očekuje lokalna pojava kratkotrajne magle, uglavnom po kotlinama, visoravnim i duž rečnih tokova, pre podne malo i umereno, a u Negotinskoj Krajini i potpuno oblačno, ali suvo.

Posle podne i uveče jače naoblačenje, koje će prvo na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima usloviti kišu i lokalne pljuskove.

Jutarnja temperatura od četiri do 11, najviša dnevna od 19 do 24 stepena, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, u Vojvodini pre podne istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati povremeno i jak jugoistočni vetar.o sunčano uz porast temperature.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

U Beogradu jutro pretežno vedro, na širem području lokalna pojava kratkotrajne magle. Tokom dana malo i umereno oblačno, ali suvo, a jače naoblačenje s kišom očekuje se tokom noći.

Vetar ujutro slab, tokom dana umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, najviša dnevna oko 22 stepena.

MIHOLJSKO LETO: Evo do kada ćemo uživati u sunčanim danima!

U Srbiji, do 17. oktobra, prva dva dana umereno do potpuno oblačno, u utorak u većem delu s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde i uz mogućnost grmljavine, pri čemu se na severu Vojvodine očekuje uglavnom suvo vreme, a u sredu slabljenje i prestanak padavina.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme sa sunčanim intervalima, a od subote pretežno sunčano uz porast temperature.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter