Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 07:18
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU 18. AVGUST: U ovim delovima Srbije stižu pljuskovi sa grmljavinom!

U Srbiji će danas biti svežije, tokom dana promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Vremenska prognoza kaže da će na severu biti suvo. Od sredine dana u Vojvodini, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima postepeno smanjenje oblačnosti.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ U BAJINOJ BAŠTI: Srbija će uvek biti uz vas! (VIDEO)

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ STRUČNJACI DALI KONAČNU REČ: Da li je medicina nemoćna u određenim stanjima?

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ GORUĆE TEME: Bolnice pune, vakcine jedini spas! Da li su talibani ubačeni među izbeglice opasnost za Kosovo?

VREMENSKA PROGNOZA ZA 18. AVGUST: Evo šta nas očekuje!

Vetar slab i umeren, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 20, najviša od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Vreme u Beogradu danas svežije, promenljivo oblačno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom ujutro i pre podne.

Posle podne postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 17, najviša oko 24 stepena.

Narednih dana pretežno sunčano i sve toplije, samo u subotu na krajnjem jugu i jugoistoku moguća pojava krakotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.

Dnevna temperatura od petka iznad proseka za ovo doba godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter