Izvor: Tanjug
01.10.2022 u 06:47
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 1. OKTOBAR: Danas pomenljivo i toplo, popodne nas očekuje kiša s grmljavinom!

Danas će biti toplo i nestabilno, u drugom delu dana sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a suvo vreme zadržaće se ponegde u zapadnoj Srbiji. Lokalno se očekuju grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom (preko 20 mm za kratak vremenski period), gradom i jakim i olujnim vetrom u zoni pljuska. Tokom noći postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Nevreme će u narednih sat vremena zahvatiti nekoliko delova Srbije!

Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar, na planinama povremeno i jak, krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 18, najviša dnevna od 22 na jugu do 29 na zapadu zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i toplo, posle podne i uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Pri intenzivnijim grmljavinskim procesima u pojedinim delovima grada biće uslova za veću količinu padavina za kratko vreme uz jak vetar u zoni padavina.

Tokom noći prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 28 stepeni. U narednih sedam dana biće promenljivo oblačno uz postepeni pad temperature.

Ponovo se očekuju hladna jutra, u većini mesta ispod 10 stepeni, a najviša dnevna temperatura početkom sedmice biće oko 20 stepeni. Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi uz pojačan severozapadni vetar očekuju se ponegde u ponedeljak i utorak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter