Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 06:54
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 24. SEPTEMBAR: U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno i toplije!

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno i toplije, uz najniže temperature od 1 do 8, a najviše od 19 do 23 stepena. Ujutro će biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dok se na viskom planinama očekuje mraz na 2 metra visine, a po kotlinama jugozapadne i južne Srbije ponegde i magla. U toku dana malo do umereno oblačno i toplije.

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Nevreme će u narednih sat vremena zahvatiti nekoliko delova Srbije!

Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Uvče u Vojvodini povećanje oblačnosti ali će se zadržati suvo. I u Beogradu jutro hladno. Tokom dana malo do umereno oblačno i toplije.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najniža temperatura oko 8, a najviša oko 22 stepena. Sutra tokom dana postepeno povećanje oblačnosti, pa će u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima biti uslova za kišu ili pljuskove sa grmljavinom. Od ponedeljka do srede pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima i grmljavinom, a temperatura od utorka u padu. Od cetvrtka do kraja meseca uglavnom suvo sa više sunčanih intervala. U košavskom području u ponedeljak i utorak vetrovito. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter