Izvor: Happy BSC
20.07.2021 u 22:46
0

ZAPOČNITE DAN UZ „DOBRO JUTRO SRBIJO“ I SAZNAJTE PRVI: Da li je Kurtijev šou osmišljen da natera Beograd na reakciju? Da li je dijalog sa Kurtijem – nemoguća misija? Čime on preti? Da li je Hag ikada imao šansu da pravdu deli ravnopravno? Kako se naoružavala Hrvatska?

Zakoračite u novi dan sa omiljenom emisijom „Dobro jutro Srbijo“. Milomir Marić i Katarina Korša ugostiće fenomenalne goste sa kojima će razgovarati o najaktuelnijim temama.

Na samom početku jutarnjeg programa prelistavamo dnevnu štampu, a gosti su: Filip Radojčić i Andrija Jorgic

U nastavku, Darko Zlojutro, novinar i Nemanja Zavišić, Centar za društvenu stabilnost odgovoriće na pitanje da li je Kurtijev šou osmišljen da natera BG na reakciju!

Borko Kašanski, Srpski Telegraf, Bata Jugović,narodni poslanik SNS-a i Dragan Šormaz,narodni poslanik SNS-a nastaviće da razgovaraju o ovoj temi i reći da li je dijalog sa Kurtijem-nemoguća misija?

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede razgovaraće o dolasku investitora za preradu paradajza, i da li su veći proizvođači zadovoljni razgovorom.

U nastavku, Nikola Šainović,bivši potpredsednik Vlade SRJ i prof.Uroš Šuvaković odgovoriće na važno pitanje: Čime Kurti preti?

Milovan Drecun,predsednik skupštinskog Odbora za KiM kaže da ponašanje Prištine ne uliva mnogo nade, predočiće nam u detalje ovu temu.

Demo Berisa,predsednik Matice Albanaca u Srbiji, Zoran Anđelković nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije pričaće o stavovima Haga, i da li je Hag  imao istorijsku šansu da pravdu deli ranopravno, ali ju je propustio?

Pavle Zelić,autor knjige promovisaće svoje delo: Dum-Dum,price koje će spasiti svet

Ljuban Karan, nekadašnji obaveštajac KOS i Vladimir Jadrijević, nekadašnji obaveštajac KOS rešiće pitanja: Kako se naoružavala Hrvatska? Ko je bio Martin Špegelj čovek koji je hteo da kolje Srbe?

Milan Božić, Komitet za bezbednost saobraćaja pričaće o novim propisima tehničkih pregleda.

Ostanite uz Happy televiziju.,

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter