Izvor:
21.04.2017 u 15:40
0

Završena potera francuske policije: PREDAO SE DRUGI NAPADAČ!

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je portparol francuske policije.

"Muškarac za kojim su belgijske vlasti raspisale poternicu predao se u policijskoj stanici u Antverpenu", kazao je za AFP portparol francuskog MUP-a Pjer-Arni Brande.

Osim toga, francuska policija privela je tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu, javila je agencija Rojters, pozivajući se na neimenovane pravosudne izvore.

Mediji su prethodno preneli da policija traga za drugim osumnjičenim za pucnjavu u Parizu, u kojoj je jedan policajac ubijen.

Brande je, za radio stanicu "Evropa 1", potvrdio da su drugog napadača identifikovali zvaničnici belgijskih bezbednosnih službi o čemu su obavestili francuske vlasti, preneo je Rojters.

Prema njegovim rečima, dvojica policajaca, koji su ranjeni u napadu, su van životne opasnosti.

AP podseća da je policija ubila napadača koji je sinoć otvorio vatru na Jelisejskim poljima.

Portparol policije Žerom Bone je za tv stanicu BFM rekao da je u bulevaru u vreme napada bilo "na hiljade ljudi" i da je zahvaljujući brzom reakcijom policije koji su ubili napadač izbegnut "mogući pokolj".

b92.net
Foto: Twitter/JeromePasanau, Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter