Izvor: happy
31.01.2024 u 17:30
0

GDE ĆE TI DUŠA: Lopov u Zemunu ukrao KUTIJU sa novcem za lečenje dece i nije mu prvi put (VIDEO)

Ista osoba, kako kažu zaposleni, vratila se i opljačkala je kutiju sa donacijama

Na društvenim mrežama pojavio se snimak krađe u automehaničarskoj radnji u Zemunu. Krađa je zabeležena sigurnosnim kamerama i na snimku se vidi muškarac uzima novac iz kutije koja je namenjena za donaciju deci kojoj je pomoć potrebna.

Kako se saznaje, ova automehaničarska radnja opljačkana je u dva navrata prethodne nedelje. Zaposleni su rekli da se prva krađa dogodila u četvrtak kada je počinilac imao priliku da ukrade 3.000 dinara.


„Taj momak je često navraćao. Nismo ga lično poznavali, ali smo ga zapamtili jer je ranije dolazio u radnju. U trenutku kada se desila prva pljačka u kasi nije bilo mnogo novca“, rekao je jedan od zaposlenih.

Ista osoba, kako kažu zaposleni, vratila se i opljačkala je kutiju sa donacijama. U kutiji je bio novac koji se skupljao za lečenje jedne devojčice.

Slučaj i dalje nije prijavljen policiji, a snimak krađe objavljen je na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi kako muškarac prilazi kasi, uzima novac i beži.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter