Izvor: Tanjug
14.01.2020 u 08:46
0

STANISLAV JE PRE 6 MESECI KRENUO KOD LEKARA I NESTAO: Bolna ispovest njegove sestre!

Nebojeno puta smo prolazili pored mesta gde je sada pronađeno njegovo telo, ali ništa nismo primetili… – kaže  Vlasta Šproh, sestra Stanislava Snida, čije je telo pronađeno posle šest meseci potrage.

REŠENA MISTERIJA DUGA ŠEST MESECI: Stanislav Snida pronađen mrtav!

Stanislav je 15. jula izašao iz kuće i rekao porodici kako ide na lekarski pregled. Do doktora, međutim, nikada nije stigao. Sutradan porodica je policiji prijavila njegov nestanak i krenula u potragu.

– Policajci su odmah izašli na teren i obišli neka mesta za koja smo pretpostavili da bi mogao biti tamo. Međutim, od njega ni traga ni glasa. Onda je 17.jula raspisana i zvanična potraga, kada se već i policija uključila u ceo slučaj – priča njegova rođena sestra.

Dani su prolazili a porodica je dobijala razne informacije da je njihov Stanislav viđen na različitim lokacijama. Nijedna od tih informacija, ispostavilo se kasnije, zapravo nije bila tačna, a porodica je dosta vremena izgubila tragajući u pogrešnom pravcu.

Jedina informacija za koju kaže da je sigurno tačna jeste da je tog dana Stanislav krenuo ka obližnjem kanalu. Ali, kaže, ni to nije čudno, budući da je često odlazio na kanal da gleda pecaroše kako love ribu.

A onda je pre nekoliko dana, šest meseci od nestanka pronađeno telo, i to upravo na terenu kod kanala koji su mnogo puta pretraživali…

– Sada je zvanično potvrđeno da je pronađeno telo njegovo i da je, nažalost, sebi oduzeo život. Njegovo telo se nalazi na toliko nepristupačnom terenu da niko celo leto ništa nije primetio iako je bilo ljudi i na njivi i na kanalu. Čak smo i mi nebrojeno puta prolazili tuda, kao i policija… – kaže sestra preminulog muškarca.

Ona dodaje da je telo pronađeno tek kada su tim terenom prošli lovci…

Kako je Vlasta ranije  ispričala, porodica nije nikada primetila da se sa Stanislavom nešto čudno događa. Radio je u lokalnoj fabrici gde je provodio dosta vremena, a prema rečima kolega sa kojima je razgovarala porodica, nije pokazivao nikakvo čudno ponašanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter