Izvor: Telegraf.rs
14.01.2020 u 08:19
0

BRANKO DUGO PLANIRAO ZLOČIN: Nije mu žao što je decu ostavio bez majke!

Branko je bivšu suprugu Violetu ubio juče ujutro

Branko M. (50) iz sela Karavukovo kod Odžaka, koji je uhapšen zbog sumnje da je juče hicima iz pištolja ubio bivšu suprugu Violetu M. (51) na pragu njene kuće, izjavio je da mu nije žao što je to učinio.

UŽAS KOD ODŽAKA: Violeta ubijena hicem iz pištolja, uhapšen njen bivši suprug!

Kako prenose beogradski mediji pozivajući se na izvor iz policije, on je prilikom hapšenja policiji rekao da je ovaj zločin duže vreme planirao.

–  Ne kajem se, to sam planirao duže vreme. Nije mi žao ni što sam decu ostavio bez majke. Jedina želja mi je bila da ubijem Violetu i to sam i ostvario – navodno je rekao Manić posle hapšenja.

On je, inače, mirno sačekao patrolu i prepričao zločin. Podsećanja radi, rekao je da je iz noćne smene pravo došao do kuće Violetine majke, i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vreme čekao da izađe.

Branko i Violeta imaju dvoje dece odrasle dece, sina i ćerku, koji sa svojim porodicama takođe žive u Karavukovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter