Izvor: Happy BSC
25.02.2024 u 19:33
8

ILON MASK POTVRDIO: Kosovo je srce Srbije (FOTO)

Kao što se može videti, kada se ukuca slovo K izlaze zemlje poput Kine, Kenije, Kipra, Kolumbije i mnogih drugih, ali samozvanog Kosova ni na vidiku

Društvena mreža Iks, nekadašnji Tviter, obustavila je mogućnost registracije korisnika brojeva telefona operatera tzv. Kosova.

Na pomenutoj društvenoj mreži moguće je da se ljudi širom sveta registruju sa pozivnim brojem iz svoje zemlje. Međutim, vlasnik društvene mreže Iks Ilon Mask uklonio je samozvanu državu Kosovo kao i njen pozivni broj, te se građani ove srpske pokrajine mogu registrovati onako kako treba, a to je sa pozivnim brojem Srbije.


Kako su korisnici primetili ovu novinu, mnogi su pokušali da registruju svoj novi nalog koristeći pozivni broj tzv. Kosova. Međutim, u tome naravno nisu bili uspešni.

Kako su naveli korisnici, samozvano Kosovo nije čak ni na spisku postojećih zemalja, a Srbija naravno jeste, te se može primetiti da je vlasnik ove društvene mreže Ilon Mask doneo ispravnu odluku.

Kao što se može videti, kada se ukuca slovo K izlaze zemlje poput Kine, Kenije, Kipra, Kolumbije i mnogih drugih, ali samozvanog Kosova ni na vidiku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “ILON MASK POTVRDIO: Kosovo je srce Srbije (FOTO)”

  1. Mask je izgleda ozbiljna autenticna,stvarna faca, nije Hazarski Teletabis bez Karaktera,Morala,Etike i Savesti kao ovaj nas Nikogovic koji se 24h. gleda u ogledalu i divi se svojom izvrnutom i lažnom jezičinom i picoustom njuskom.

    2
    1
    Odgovori
  2. Valjda ,bog određuje pravdu,a ja vjerujem u božiju pravdu,svima po zasluzi,( dosta,klevetanja laži ,obmana,pritisaka,raznih teorija zavjere),Srbi su dovoljno popuštali,sad je došlo vrijeme ,nema dalje,,biti ili ne biti

    2
    1
    Odgovori
  3. Jao čime srbijanci samozadovoljavaju t.j. drkaju svoje ionako prazne mozgove!!! Srbijom, uz priznanje vlasti Državljani Kosova slobodno ulaze i izlaze sa RKS tablicama, ličnim kartama i pasošima Države Kosovo a praznoglavci se lože na kontraverzno Maska čija će se imperija vrlo brzo srušiti ko kula od karata. Da nije smešno bilo bi jako tužno, što u stvari več jeste, samo srbima ionako treba dosta dugo da im iz dupeta dođe do glave.

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter