Izvor: happy
20.02.2024 u 22:18
0

JAVNE FINANSIJE SU NAM U PERFEKTNOM STANJU: Vučić otkrio da imamo preko ČETIRI milijarde evra na računu

Najavio je da ćemo brzo doći do prosečne plate od 1.000 evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija na računu ima preko četiri milijarde evra, ali da se naša zemlja suočava sa tri ključna problema.

Dodaje da imamo preko 4 milijarde evra na računu.

– Imamo tri problema, jedan je gde ćete naći novac koji je danas mnogo skup. Pitanje je uvek vaša stopa rasta. Tri problema sa kojima se danas suočavamo su: kako naći jeftin novac, kako da vam to utiče na deficit i javni dug u odnosu na bruto domaći proizvod. Pruge, fabrike, reindustrijalizacija naše zemlje, to vam podiže rast. Šta je problem? Kako naći novac. Imamo preko 4 milijarde evra u ovom trenutku na računu i opet su nam veći prihodi nego što smo predvideli i budžetom i nego što smo očekivali – izjavio je Vučić.

– Mi javne finansije držimo u perfektnom stanju, nema firme koja je u takvom stanju. Problem je možemo li sve da izgradimo – rekao je Vučić.

Očekuje da u radovima za Ekspo bude najmanje 12.000 ljudi iz inostranstva, a možda i 20.000 ljudi.

Najavio je da ćemo brzo doći do prosečne plate od 1.000 evra i podsetio da je prosečna plata bila 330 evra kad je postao predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter