Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 13:03
1

MLADI HRVATSKI FUDBALER UBIJEN U SPLITU: Svađa počela nakon noćnog izlaska, napadači ga pratili, a onda mu ZABOLI NOŽ u grudi

Mladi hrvatski fudbaler ubijen je nešto posle ponoći u subotu nakon svađe sa dvojicom mladića ispred pekare u Splitu.

Mladić (22) je uboden nožem u grudi, hitno je prebačen u KBC Split, međutim, povreda je bila kobna i preminuo je oko 1.20 sati.

Policija je zbog napada na šetalištu uhapsila dva brata. Ante R. (31) je osumnjičen da je nakon svađe iza ponoći ubo nožem fudbalera dok se drugi brat tereti za učešće u sukobu. Treći brat je priveden, ali je pušten.

Trojica braće stalno su se prema navodima loklanih medija motali ispred pekare nedaleko od zgrade u kojoj su živeli i „žickali novac“ od mladih koji su dolazili da kupe nešto za jelo nakon noćnog izlaska. Meštani kvarta gde se dogodio stravičan zločin navode da su braća znala da budu vrlo agresivna ako ne dobiju novac. Navodno su duboko zabrazdili u opijate dok su preživljavali od sitnih krađa i žickanja.

– Nama ta braća nisu izgledala nimalo opasno. Dosađivali su, ispijeni i ponekad jako neuredni, tražili bi pola evra ili evro. Pre dva meseca jedan od njih je ispred jednog kafića napravio incident pa su ga oterali. Nije se opirao. Dugoi se drogiraju. Stalno smo kod njih viđali Stanislava Zavadlava – rekli su vlasnici okolnih kafića za hrvatske mediije.

Stanislav Zavadlav je inače brat osuđenog ubice Filipa Zavadlava. Stanislav je dugogodišnji zavisnik dok je Filip sa 37 hica iz kalašnjikova izrešetao trojicu Splićana.

Hrvatski mediji navode da je do povišenih tonova između napadača i žrtve došlo ispred lokalne pekare. Jedan je navodno otišao po nož u stan udaljen svega 20 metara od pekare nakon čega su mladića pratili do hotela gde su ga potom napali.

Meštani navode da je fudbaler slučajna žrtva i da su braća veoma agresivna.

– Iz njihovog stana na drugom spratu širi se nesnosan smrad. Otac im je preminuo, žive s majkom koja je bolesna, praktički nemaju nikakvih primanja osim onoga što isprose i pokradu ili zarade od preprodaje druge. Ne možete da uđete u njihovu zgradu bez da vas jedan od njih ne zaustavi i pokuša da izvuče novac od vas. Vrlo su prkosni i napadni. Znaju da razbijaju i izloge. Svi ih se klone i niko neće da ima posla s njima. Svi imaju dosije u policiji – kažu susedi iz kvarta ne želeći da se eksponiraju zbog straha od moguće odmazde.

Policija je tokom jutra tražila na uvid snimke nadzornih kamera koje pokrivaju područje.

– Svi znaju za njih, a niko ništa godinama nije preduzeo – ogorčeni su stanari okolnih zgrada.

Neverovatne scene kao iz filma strave i užasa, podsetimo, takođe su se odigrale pre nekoliko dana u predgrađu Splita. Nasilnik Marko J. se fiksirao na troje mladih i po svaku cenuje hteo da ih izvuče iz auta i da se obračuna sa njima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MLADI HRVATSKI FUDBALER UBIJEN U SPLITU: Svađa počela nakon noćnog izlaska, napadači ga pratili, a onda mu ZABOLI NOŽ u grudi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter