Izvor: Tanjug
29.10.2022 u 09:54
0

AMBASADOR HIL RAZOČARAN: „Dozvolili smo bitnim pitanjima da se gurnu u stranu jer nisu zabavna kao priča o tablicama“

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil rekao je da je razočaran što je dozvoljeno „da bizarna pitanja potisnu ona bitna, jer nisu zabavna kao ona o tablicama“.

Hil je na Bezbednosnoj konferenciji u beogradskom hotelu Hajat ispričao da je, kada se vratio na Balkan bio iznenađen što je kosovsko pitanje ostalo na istom nivou i da je kao karijerni diplomata bio razočaran.

Sastanak novog ministra odbrane Miloša Vučevića i ambasadora SAD Kristofera Hila: „Srbija odgovorno i primereno jača sopstvene odbrambene kapacitete!“

– Naša aspiracija bi trebalo da bude ima li budućnosti za srpsku zajednicu na Kosovu, ne o tablicama i šta su aspiracije i koja su pravila. Dozvolili smo bitnim pitanjima da se gurnu u stranu jer nisu zabavna kao priča o tablicama – rekao je Hil, prenosi Kosovo onlajn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rekao je i da bi voleo da je šef pregovaračkog tima u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi u Beogradu i da učestvuje na konferenciji kao što je bilo planirano, ali je ukazao na to da „i srpski pregovarač ima problema kad ide na Kosovo“.

Bisljimi, koji je u Beogradu trebalo da učestvuje na dva skupa, vraćen je juče kada je bio 100 kilometara od Beograda iz bezbednosnih razloga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter