Izvor:
17.02.2017 u 19:39
0

Bomba:VUČIĆ I NIKOLIĆ DANAS RAZGOVARAJU O KANDIDATURI!

http://www.images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Vucic-02.jpg?m=1466672828Posrednici Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića koji su sinoć u njihovo ime započeli pregovore u vezi sa kandidatom SNS za predsedničke izbore, postigli su dogovor da predsednik i premijer Srbije danas razgovoraju o tome, ekskluzivno saznaje Kurir, a što je naš list i kasno sinoć objavio.

– Premijer Vučić bi danas u toku dana trebalo da razgovara sa predsednikom Nikolićem kako bi pokušali da se dogovore i iznađu najbolje rešenje koje je u interesu građana Srbije – kaže naš izvor.

Podsetimo, Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika.

Izvor blizak premijeru tada je otkrio da se oni nisu direktno susreli, već su na tajne pregovore poslali dvojicu svojih najbližih saradnika, koji su među osnivačima SNS. Ishod pregovora i dalje je neizvestan.

Nikolić je naveo da, kada je napuštao mesto predsednika stranke u korist premijera, Vučić mu je obećao da će ga podržati za drugi mandat, što je i bio dogovor dvojice osnivača SNS.

(KURIR)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter