Izvor: BSC happy
11.12.2023 u 09:53
1

BORIS TADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ponosan sam što me napadaju bivši saradnici“

Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije(SDS) i predstavnik izborne liste "Dobro jutro, Srbijo" gostovao je u istoimenom jutarnjem programu na Happy TV.

Na konstataciju da mu se lista naziva isto kao naša emisija, Boris Tadić je prokomentarisao da je trebalo da zaštite naziv.

Voditelj Milomir Marić je, aludirajući na Tadićev dubok glas, ispričao da je pokojni pevač Džej rekao da Tadić peva njegovu pesmu „Nedelja“ bolje od njega, da je pevao Lavrovu

-Pa nije, Džej je preterao, a ja Lavrovu nikad nisam pevao. Neki drugi su njemu pevali – naglasio je Tadić te dodao da se jeste ranije bavio muzikom ali da to nikad nije isticao niti koristio u političke svrhe.

Posle šaljivog početka krenula je ozbiljna priča o tome da su Tadića počeli da napadaju najbliži saradnici. Naime, u Utisku nedelje, Dragan Đilas i ostali prisutni su zaključili da je najveća rak rana Srbije Boris Tadić, da im uzima glasove i slično.

-Ja sam vrlo ponosan zbog toga što trpim tu vrstu napada od nekih svojih bivših saradnika, ne svih. Ponosan sam i kada me u ovoj emisiji napadate, dovodite goste koji lažu o svemu šta sam govorio. Prošli put sam i demistifikovao neke od tih laži, ono topljenje tenkova…Nemam nikakav problem sa tim da me i bivši saradnici na taj način definišu u političkom smislu i definišu moju poziciju, ali nisu oni meni problem. Problem je aktuelna vlast, ovi samo asistiraju u status kvo. – rekao je Tadić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BORIS TADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ponosan sam što me napadaju bivši saradnici“”

  1. boris je bio dobar presednik ali izdali su ga lopovi njegovi najbliizni politicari a vucic je video i zato je uzo kljuc u svojee ruke od prvog dana nije imao poverenle u nikog pomagao je boris dosta naro cito ko je imao male penzije hvala mui tre da se glasa za borisa i vucica pa ko pobedi srecno

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter