Izvor: BSC Happy
30.11.2023 u 08:42
5

ČANAK EKSKLUZIVNO OTKRIVA ZA HAPPY TV: TRAŽIO sam MILION MARAKA DA RADIM ZA UDBU, ali PEVAO SAM SA CUNETOM ČETNIČKE PESME!

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Nenad Čanak. On govori o predstojećim izborima, svojoj političkoj karijeri i razlozima zašto lično nije uzeo učešće na njima.

Nenad Čanak je na početku emisije pomenuo detalj iz svog života, kada je bio pod prismotrom službi državne bezbednosti

Kada sam tražio milion maraka da radim za UDBU, oni su odustali od toga. Bio sam 8 godina pod merama… jao, nedozvoljena upotreba supstanci, a ja sam 8 godina kad god dođem kući sa nekom prijateljicom govorio: „Najzad sami ti i ja i Zastava film“.  Moram da kažem, hetero sam, šta da radim… – ističe Čanak.

On kaže kako Vojvođani imaju za koga da glasaju na predstojećim izborima

– Vojvođani imaju za kog da glasaju, tako da nisam im ja potreban. Problem u Srbiji je to što je gurnuto ruskom propagandom, zlo dolazi od Kremlja, da je nacionalni identitet da što te više mrze, to si bolji Srbin. Svi se pojave sa koca i konopca i to nam se događalo u Novom Sadu. Kada si u situaciju da su zvezde ovih izbora veći nedavač Kosova od Šešelja. „Šteta što nismo ranije uspeli da se uključimo, da bar dobijemo 20 godina robije, ako je Šešelj dobio 12“. Četnici su jedna koljačka banda. Svi su se naslednici JVUO udružili i navijaju za koga? Ne za Zapad. Znam više četničkih pesama od svih njih zajedno. Pevao sam četničke pesme na televiziji – „Marširala kralja Petra garda“, na primer, koju sam pevao sa Cunetom Gojkovićem – kaže Čanak.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “ČANAK EKSKLUZIVNO OTKRIVA ZA HAPPY TV: TRAŽIO sam MILION MARAKA DA RADIM ZA UDBU, ali PEVAO SAM SA CUNETOM ČETNIČKE PESME!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter