Izvor: BSC HAPPY
04.03.2024 u 12:32
0

„ČEKAJUĆI GODOA, DOČEKAH GRAŠAK“: Vučić se oglasio u pauzi konsultacija na Instagramu (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se, u pauzi između konsultacija o kandidatu za predsednika Vlade Srbije, na svom Instagram profilu novim video snimkom.

 Čekajući Godoa, dočekah grašak –  napisao je predsednik Vučić uz video na svom Instagram nalogu.

Na snimku se vidi da je predsednik jutros posetio kuhinju u Predsedništvu.

 Pred sastanak sa listom „Srbija protiv nasilja“, ali pošto oni nikada ne dolaze i neće da razgovaraju sa autokratama, diktatorima, ja sam rešio da posetim ove divne dame koje rade u kuhinji i ljude u Predsedništvu i da vidim šta su lepo spremili za one koji rade u ovoj zgradi.

On je pogledao šta se tamo lepo kuva, a potom za sebe odabrao grašak.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, kako smo ranije objavili, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je na konsultacije predstavnike liste „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ i liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter