Izvor: Kosovo Online
05.12.2023 u 11:42
0

ČUVAEĆEMO KOSOVO U SASTAVU SRBIJE I NAŠ EVROPSKI PUT: PREMIJERKA BRNABIĆ jasno i bez DILEME o POLITICI BEZ KOMPROMISA!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je da je politika Srpske napredne stranke, kojoj pripada da se nastavi sa očuvanjem Kosova u sastavu Srbije, kao i sa evropskim putem zemlje. 

Brnabić je rekla da je to deo programa Srpske napredne stranke , koja ima jasno definisane ciljeve za budućnost Srbije.

– Čuvaćemo Kosovo u sastavu Srbije, nastavićemo evropski put Srbije – poručila je Brnabić između ostalog gostujući na jednoj televiziji.

Podsetila je da je 28 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti Kosova u vreme vlasti aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića i istakla da je to njegova zasluga najviše. 

Brnabić je navela da program SNS predviđa da prosečna plata do 2027. godine u Srbiji bude 1400 evra, prosečna penzija 650 evra. Rekla je da će se nastaviti politika izgradnje puteva, kao i  pomoći za preduzetnike.

– Nastavićemo da radimo na svim onim stvarima u kojima je Srbija napredovala u poslednjih 10 godina – kazala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter