Izvor: informer
21.03.2024 u 12:40
0

DAČIĆ SE SASTAO SA LAVROVOM U MOSKVI: Razgovori o ekonomskoj i političkoj saradnji uz fudbalsku utakmicu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Moskvi sa ruskim minoistrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovom.

Sastanak dvojice šefova diplamatija počeo je 12 sati po moskovskom vremenu.

Poziv Dačiću uputio je Lavrov, a ministri će prisustvovati i prijateljskoj fudbalskoj utakmici Rusije i Srbije koja počinje u 20 sati po lokalnom vremenu.

U funkciji kopredsedavajućeg Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno – tehničku saradnju, Dačić će se sastati i sa ministrom ekonomskog razvoja Ruske Federacije i koopredsedavajućim ruskog dela Međuvladinog komiteta Maksimom Reštnjikovom.

Kako je ranije saopšteno iz Ministarstva inostranih poslova Rusije, Dačić i Lavrov će razgovarati o širokom spektru pitanja rusko – srpske političke i ekonomske saradnje, razmeniće mišljenja o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i čitavom regionu Balkana, a razgovaraće se i o aktuelnim međunarodnim problemima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter