Izvor:
25.11.2016 u 04:37
0

DEZERTER? Vuk Jeremić ESKIVIRAO vojsku pod oružjem, usred služenja roka, pobegao u Predsedništvo!

Bivši šef diplomatije, koji je sve izvesniji kandidat u trci za predsednika Srbije, već je dobro upoznao zdanje na Andrićevom vencu

Direktor CIRSD i bivši šef diplomatije Vuk Jeremić, sem želje da postane šef države, o kojoj spekulišu mediji, ima još nešto zajedničko s Predsedništvom! Malo je poznato da je Jeremić služio vojsku u Predsedništvu za vreme mandata Borisa Tadića, tvrdi izvor Kurira.

Jeremić je, kao što je poznato, bio Tadićev savetnik.
– Jeremić je prvo tri meseca bio na obuci na Banjici, ali se onda snašao i prešao u Predsedništvo, te je tamo odslužio ostatak vojnog roka kao savetnik za spoljnu politiku. Svi se sećamo priče da mu je tadašnja devojka, a sadašnja supruga Nataša dolazila na zakletvu – kaže izvor Kurira.

Iako retki imaju priliku da odsluže vojni rok baš u Predsedništvu, to ne treba da čudi kad je o Jeremiću reč budući da mu je Tadić predavao psihologiju u Prvoj beogradskoj gimnaziji. Jeremić je kasnije iz Predsedništva prešao da bude šef diplomatije, a posle te funkcije bio je predsedavajući Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Nedavno je učestvovao u trci za generalnog sekretara UN, ali je umesto njega izabran bivši portugalski premijer Antonio Guteres.

Mediji uveliko spekulišu da mu je sledeći korak trka na izborima za predsednika Srbije, ali on to dosad nijednom nije potvrdio. Prema najnovijem istraživanju Nove srpske političke misli, kad bi se sutra održali predsednički izbori, Jeremić bi bio odmah iza premijera Aleksandra Vučića, koji ima podršku 29,8 odsto, dok Jeremić ima 18 odsto.

Ni Vuk Jeremić ni Boris Tadić nisu želeli da komentarišu saznanja Kurira.

Kurir
Foto: Twitter/ rts_vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter