Izvor: Happy BSC
25.07.2022 u 21:30
0

DIJANA HRKALOVIĆ U „ĆIRILICI“! Predsednik Vučić trpi nepravdu svaki dan!

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović izjavila je u večerašnjoj “Ćirilici” da čovek tek kada nešto oseti na svojoj koži onda može da zna kako je nekome drugom ko je to doživeo.

DIJANA HRKALOVIĆ U „ĆIRILICI“! NE PROPUSTITE EMISIJU „ĆIRILICA“ (21.00) NA KANALU TV HAPPY!

Ona se osvrnula i na konačno priznanje svih aktera “Jovanjice” da Andrej Vučić nema nikakve veze sa tim predmetom i istakla da se istina konačno razotkrila i da pokušava da se stavi u “cipele predsednika” jer je njegov brat bio predmet neviđenih laži i satanizacije tri godine, za šta nije dobio ni izvinjenje.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iako istina donosi olakšanje može li da obriše tri godine patnje i bola? Predsedniku ne samo da napadaju brata već i dete. Setimo se primera od pre šest godina kada su izmislili laž da je Danilo napao golmana na nekom splavu. I to se razotkrilo kao laž, a niko se nije izvinio za to. Predsednik trpi nepravdu svaki dan – istakla je Hrkalović.

Hrkalović je naglasila da je trenutno na delu klasičan sofizam i nova laž.

 – To je podmetačina. Lukavstvo. Logička greška. To nije pravi silogizam. Montažeri „Jovanjice“ su lagali o Andreju Vučiću tri godine. Oni umesto da ponude izvinjenje šaltaju se na nove laži – rekla je ona i dodala:

– U MUP-u postoji odmetnuti deo u kojem sam nažalost i ja bila u nekom trenutku dok nisam shvatila šta se dešava. U MUP-u je 80-90 odsto časnih policajaca i 10 odsto onih koji mogu da se prepoznaju po enormnom bogatstvu. Sve vreme su radili predsedniku iza leđa, nisu ga obaveštavali istovremeno prebacujući na njega odgovornost. Pola godine pre nego što se desila “Jovanjica” napustila sam policiju, ali sam u poslednje tri godine koliko traje „složila kockice“ i shvatila koliko je tu nepravilnosti i nezakonitosti bilo u sprovođenju, a koje su montirali Stefanović i inspektor Slobodan Milenković poznatiji kao Mali Senta. Taj čovek je dobio jednom orden, a to je moja greška i pogrešna procena, jer sam ga za to predložila. Nije za orden, za zatvor je – kazala je Hrkalović.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter