Izvor:
26.01.2018 u 22:02
0

ĐURIĆ O DIJALOGU BEOGRADA I PRIŠTINE: Razgovaraćemo kada za to dođe vreme!

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je u Velikoj Hoči da je Beograd uvek činio i činiće sve da međuetnički odnosi na KiM budu bolji.

– A o dijalogu ćemo, kada za to bude vreme – rekao je Đurić odgovarajući na pitanje novinara da li će briselski dijalog biti nastavljen s obzirom na to da je evropska komesarka Federika Mogerini najavila ranije da je agenda za nastavak u pripremi.

– Mi smo činili i činićemo sve da međuetnički odnosi na KiM budu bolji – rekao je Đurić.

Đurić i ministar prosvete Mladen Šarčević borave danas na KiM, gde su obišli i razgovarali sa direktorima škola u Severnoj Mitrovici, Orahovcu i Velikoj Hoči, kao i građanima.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter