Izvor: Happy BSC
16.10.2021 u 08:45
0

DRECUN ZA HAPPY TV: Postoji TAJNI PLAN PRIŠTINE! Uzmimo se u pamet!

Ponašanje Prištine prešlo je crvenu liniju. Upotrebljeno  je vatreno oružje protiv golorukih ljud koji su mirno protestvovali. To se neće tolerisati jer je to put koji vodi ka oštroj destabilizaciji rekao je gost jutarnjeg programa na Happy TV,  Milovan Drecun predsednik skupštinskog Odbora za KiM. 

-Mi smo od početka godina imali  preko 130 etničkih motivisanih napada na srpski narod i incidente od strane prištinskih institucija. Nepotrebnom upotrebom sile policijskih formacija je ugrožen opstanak srpskog naroda na severu KiM. Upotrebljeno je vatreno oružje. Neko je dao naređenje da se to uradi. Pucano je u ljude koji su bili goloruki i koji  su  legitimno protestovali. Branili su svoje pravo na opstanak, na slobodan i miran život.

PROČITAJTE JOŠ:  VUČIĆ NAJAVIO U PROMENE U STRANCI: Ovo je potrebno za napredak!

-Imali smo teško ranjavanje, na  desetine povređenih i, nažalost,  jednu ženu koja je od upotrebe suzavca preminula. To je ta crvena linija koja ne sme da bude pređena. Moramo da ozbiljno shvatimo ono što je rekao predsednik Parlamenta u Prištini Glauk Konjufca. To  uopšte nije bezazleno. On je rekao da postoji tajni plan koji je napravljen u Prištini i kad se on realizuje, a nije precizirano kada,  da će dovesti do pojačanih prištinskih institucija na severu.  U pravljenju tog plana učestvovali su Aljbin Kurti, predstavnici bezbednosnih snaga, te neke buduće vojske Kosova i predstavnic , odnosno, komadanti specijalnih policijskih jedinica. To vam odmah ukazuje da su napravljeni operativni planovi za zauzimanje severa Kosova.  Te intervencije specijalnih jedinica mogu da se pretvore u strahovito nasilje i pogrom srpskog naroda, posebno na severu. Zato ide naše upozorenje i zato predsednik Vučić stalno ponavlja da mi zahtevamo da međunarodna zajednica spreči Prištinu u toj opasnoj nameri. Namera postoji i ona je jasno izrečena, moramo to da imamo na pameti!

PROČITAJTE JOŠ: RADOJEVIĆ PRED IZBORE NA KIM: Da pošaljemo poruku zajedništva i Prištini i međunarodnoj zajednici!

– Očigledno je da Vašington utiče na akcije Aljbina Kurtija. Amerikanci su dozvolili da se ruši i CEFTA sponrazum kao i  Briselski sporazum. Amerikanci se zvanično zalažu za nastavak dijaloga, a sa druge strane  daju Prištini  zeleno svetlo za jednostrane akcije. Oni su ih ohrabrili. Priština uopšte nije autonomna u odlučivanju. Hrvatska, na primer, pomaže Prištini i ima veliki uticaj. Hrvatska ima grupu obaveštajnih oficira na KiM.  Oni svoja saznanja predaju pripadnicima obaveštajnim agencijama Kosova-rekao je Drecun. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter