Izvor: HappyBSC
03.11.2022 u 20:36
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: Sovjetsko – ruska koncepcija je da napadate na više pravaca i tamo gde se pojavi rezultat – vi ga forsirate…“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o najnovijem izveštaju generala Igora Konošenkova, napredovanju na frontu koji poslednjih dana nije doneo krucijalne promene,  ali one idu postepeno, polako i sigurno, bile su reči  generala Surovikina koje uvek ostave dalekosežan uticaj.

„Surovikina treba proglasiti humanistom stoleća, koliko su oni vodili računa o civilnim žrtvama“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY

Stručni sagovornici na ovu tematiku koji su dali svoj sud bili su prof. doktor Ilija Kajtez – socijolog, Dragan Petrović – naučni savetnik i Stevan Ignjatović – pilot. 

    – Ukrajinska strana je propustila priliku, to je bio jedan gep – razmak od odluke državnog rukovodstva Rusije za delimičnu mobilizaciju gde je u Harkovskoj oblasti zaista zabeležen uspeh, da prođe vreme kako bi vojska pristigla, da zaposedne linije gde je Ukrajina imala jedan zamah koji je stečen tokom septembara meseca. Tu je Ukrajinska strana imala prednost brojčano. Odavde je evakuisano stanovništo i plasirano je Zapadnim medijima, ali od upada u Herson nema ništa. Ima pomaka kod Soledara i Bahumta, najveći grad gde se vode bitke. Sovjetsko – ruska koncepcija je da vi napadate na više pravaca i tamo gde se pojavi rezultat vi ga forsirate – objasnio je Dragan Petrović, a potom se nadovezao i pilot Ignjatović.

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE  

     – General Surovikin je za mene jedno idealno rešenje za novog komandanta. Izuzetne rezultate je pokazao u Siriji, s obzirom na to da je čovek završio Akademije za kopnenu vojsku – tenkista. Mislim da je to taktički potez, shvatili su da imamo osečaj kako iskorisiti vazduhoplostvo u toku jeseni i zime. Dronovi, dalekometne rakete iz bombardera će biti aktivne. Za njih ne postoji odbrana – istakao je između ostalog, a potom je svoj sud dao i Ilija Kajtez.

    – Ovo jesenje vreme nije pogodno za nekakve manevre oklopnih i oklopno – mehanizovanih jedinica. Forsiraće se ariteljska oruđa, ali i raketna i dronovi. Vremenske okolnosti su veoma nepovoljne, ali će se pripremati za neku žešću i odlučniju ofanzivu. Jedna od odlika savremenog rata je da je on postao totalan. Vojnik nema vremena da predahe kada su u pitanju dronovi, odmah je lociran. Neverovatna potrošnja ljudstva. Sada su 24 sata vojnici budni ili gube glavu – dočarao je pravo ofanzivno stanje tokom gostovanja na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter