Izvor: HappyBSC
16.10.2022 u 20:45
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Zima je RUSKO vreme, verujem da ćemo veoma brzo videti jedan totalni raspad UKRAJINSKOG sistema!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o dnevnom izveštaju generala Igora Konošenkova, trenutnom stanju na frontu, ali i pokušaj ofanzive na Herson.

„Rat ipak vodi živa sila i ona ća biti presudna kada je u pitanju njegov ishod“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY

Na ove tematike svoj sud dali su stručni sagovornici Zoran Anđelković – Centar za mir i toleranciju, Dragan Vasiljković – „kapetan Dragan“ i Ljuban Karan – bivši oficir „Kos – a“.

    – Ukrajinska vojska nema snage za ofanzivu. Zima je rusko vreme, zima je počela, tamo su temperature blizu nule, verujem da ćemo veoma brzo videti jedan totalni raspad ukrajinskog sistema. Mada, više me ništa ne bi iznenadilo. Verujem da to samo pokušaji kontraofanzive, dali su sve što su imali. Više od deset miliona ljudi je napustilo Ukrajinu, slušajte Zelenskog, nema više ozbiljnog čoveka tamo. Izgubili su kriterijum, tolike laži su izrečene. Niko nije dobio rat terorističkim akcijama, tako se ne dobija rat. Ukrajina je prilično ravna i otvorena. Bojim se da u sledećem ratu  oni koji ne budu ovladali novim tehnologijama – će proći veoma loše – rekao je kapetan, a potom se nadovezao i Anđelković. 

      Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

     – Nato stoji iza Ukrajine oni su zaslužni ako pobede, žele da uzmu muštuluk i poene, kada govorimo o izjavi Stoltenberga da nije ista ukrajinska vojska kao 2014. godine, već potpuno nova koju je Nato osposobljavao. Od tada se spremaju za napade. Ubeđeni su da će Ukrajina pobediti – istakao je Zoran, pa je došao na red i Karan koji je veoma opsežno dao svoj sud o trenutnoj situaciji koja zabrinjava čitav svet.

     – Objekti i mesta gde se civili skupljaju ne mogu da budu legitimna meta. Prvog dana reketiranja je najrealnija slika kako bi se napravi neki presek poginulih, tog dana lansirano je 72 krstareće rakete, da bi ubili jednog civila upotrebili su 7 – 8 raketa, jedan terorista sa puškom bi ubio više. Ovo prikazuje selekciju i selektivno gađanje u situaciji kada su Rusi provocirani situacijom. Rusi nisu udarali po civilnim objektima i civilima – rekao je između ostalog bivši oficir na Hepi televiziji. 

       *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter