Izvor:
17.05.2019 u 17:35
0

FILIP KOSNET: Institucije u Prištini trebalo bi da pomognu žrtvama, a ne da ih koriste za političku dobit!

Lideri privremenih institucija u Prištini trebalo bi da pomognu žrtvama, a ne da ih koriste za političku dobit, izjavio je danas ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet povodom slučaja poslanice vladajuće DPK Fljore Brovine, koja je priznala da je u parlamentu pokazala lažne fotografije silovanja Albanke tokom poslednjeg sukoba na KiM.

Oni koju su preživeli okrutnosti moraju biti tretirani s poštovanjem, dostojanstvom i osetljivošću. Kosovski lideri bi trebalo da pomognu oporavku žrtava, a ne da ih koriste za političku dobit – napisao je Kosnet na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Brovina, poslanica DPK Kadrija Veseiljija, priznala je ranije danas da su fotografije, koje je pokazala u parlamentu i za koje je tvrdila da predstavljaju dokaz da su srpske snage silovale jednu Albanku tokom poslednjeg sukoba na Kosovu i Metohiji, falsifikat i da su zloupotrebljene.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter