Izvor: BSC happy
11.12.2023 u 12:18
0

„GLAS NARODA ĆE POKAZATI JASAN PUT SRBIJE“: Vučić sa predstavnicima misije ODIHR-a (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predstavnike Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) zadužene za posmatranje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji raspisanih za 17. decembar i tom prilikom istakao da je Srbija, kao i uvek do sada, posvećena unapređenju izbornog procesa.

„Dobar razgovor sa predstavnicima Misije ODIHR-a u vezi sa predstojećim izborima u Srbiji. Naša zemlja je, kao i uvek do sada, posvećena unapređenju izbornog procesa, u skladu sa težnjama usmerenim na ukupnu demokratizaciju društva, a u okvirima zakona i uz poštovanje preuzetih obaveza“, napisao je Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

DANAS ŽIVIMO BOLJI ŽIVOT KOJI SMO NEKAD GLEDALI: I ove poznate ličnosti su podržale Vučića (VIDEO)

Predsednik Vučić je izrazio očekivanje da će predstojeći izbori proteći fer, u demokratskim uslovima, i da će glas naroda pokazati jasan put Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter