Izvor: vijesti
21.09.2023 u 21:29
2

Hil o hapšenju Srba na Kosovu: Ostaviću drugima da zaključe zašto baš sad

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil rekao je da Sjedinjene Američke Države ne znaju puno detalja o jučerašnjem hapšenju trojice Srba sa Kosova.

 

DRŽAVNIČKI! PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON ISTORIJSKOG GOVORA: „Ovo, valjda, NIJE SMELO DA SE IZGOVORI, čestitaju mi iz MALIH ZEMALJA!“ – EKIPE HAPPY TV NA LICU MESTA!

„Rečeno je da su povezana sa zločinima koji su se navodno dogodili pre trideset godina. Ostaviću drugima da zaključe zašto su hapšenja usledila neposredno nakon neuspešne runde dijaloga u Briselu i tokom trajanja Generalne Sednice Ujedinjenih Nacija“.

Hil je kazao da veruje da je ovo moguće rešiti brzo i da bi želeo „da se više razgovara o kooperaciji, a manje o hapšenjima“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Hil o hapšenju Srba na Kosovu: Ostaviću drugima da zaključe zašto baš sad”

  1. Veoma cinično i očekivano. Pozivam i novinare i čitaoce da pročitaju text“Rat i mir A Vučića“u listu „danas“ dok nije skinut sa portala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je cinican. Siptari ubijali I vadili Srbima organe i to je ok. Sta siptarska bagra se uplasila što je gosp. Vucic rekao istinu o Kosovu. To nije bila „humanitarna“ intervencija nego udruzeni zlocinacki akt hilove drzave USA i siptara? Zar ne USA I hil su spasavali organovadioce. Siptarski zlocini plivaju na povrsinu. Od Satane ih nece niko spasiti. Siptari nestaju sa Kosova i iz Albanije. Satana će ih povesti u ambis abyss. Hil ti si djubre I smrdis do neba. I tebe Satana poveo kuda vodi i Siptare. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli. Kosovo je srce Srbije. Siptari najeli se trnja I odapeli. Huraaaaaaaa orila se Moskva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter