Izvor: BSC Happy
21.09.2023 u 19:19
4

DRŽAVNIČKI! PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON ISTORIJSKOG GOVORA: „Ovo, valjda, NIJE SMELO DA SE IZGOVORI, čestitaju mi iz MALIH ZEMALJA!“ – EKIPE HAPPY TV NA LICU MESTA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nakon istorijskog govora pred Generalnom skupštinom UN obratio medijima! Ekipe Happy televizije su na licu mesta.

O sastanku sa Antoniom Guterešom Vučić kaže kako je on bio plodotvoran

– Gutereš izuzetno poštuje Srbiju i razume poziciju Srbije. Zahvalni smo mu što je pokazao poštovanje i što ističe Srbiju. Rekli smo da ćemo podržavati njegovo agendu reformi i zahvalni smo mu za svaki doprinos koji je pružio. Imali smo dobar razgovor oko KiM. Idem da se nađem sa potpredsednikom Narodne Republike Kine i posle toga sa Miroslavom Lajčakom. Imamo nastup na američkim medijima News Max-u. Duga je noć – istakao je predsednik Srbije.

Predsednik napominje da se velikima govor nije dopao, ali su predstavnici malih zemalja čestitali

– Oni između sebe razgovaraju kako sam zaostao u prošlosti. Ovo valjda nije smelo da se izgovori. Meni se javljaju iz malih zemalja. Bio jedan pa izgovorio u ime svih. Nije mi niko rekao da sam bio oštriji. Bilo ih je mnogo – kaže Vučić.

Dobar deo razgovora posvećen je bio i situaciji na Kosovu i Metohiji

– Što se tiče svih drugih stvari, mislim da je mnogo važnije za nas da se spajamo, da razgovaramo sa ljudima sa kojima u budućnosti možemo da sarađujemo. Još jednom napominjem o teškoj situaciji na KiM. Iskazao sam zabrinutost i pomalo strah povodom budućih događaja na KiM. Čini mi se i nedvosmisleno se vidi kakve su Kurtijeve namere. Terali su me da shvatim, da ne treba da se osvrćem na bomardovanje, na to kako su priznali Kosovo, da spakujemo sve u jedan fajl i da prihvatimo realnost. A ako to neću, ima fondacija koje će da podrže moje političke protivnike – kaže predsednik Srbije.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović pozvao je zemlje koje nisu priznale takozvano nezavisno Kosovo da to urade. Vučić je imao jedan tipično srpski komentar!

Vidim ovih 100 zemalja se guraju da poslušaju Milanovića. Videla žaba da se konj potkiva pa i da ona kaže nešto. Važno pitanje je da li su naši građani zadovoljni. Ako jesu, ja sam ponosan. Moram da vodim računa o svim aspektima i svim posledicama, ali moram i da govorim istinu. Zahvalan sam i mom timu koji mi je pomagao tome. U 4, pola 5, budio sam Marka i Tijanu. Uvek u poslednjem trenuku nešto promenite. Zahvalan sam svima – zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “DRŽAVNIČKI! PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON ISTORIJSKOG GOVORA: „Ovo, valjda, NIJE SMELO DA SE IZGOVORI, čestitaju mi iz MALIH ZEMALJA!“ – EKIPE HAPPY TV NA LICU MESTA!”

  1. Svi ovi koji se prave duhoviti i hrabri sto smeju da se sprdaju na konto Vucicevog govora, su jadni i bedni. A zive u Srbiji. Pa idite kod senilnog Bajdena. On je bolji predsednik. A sto se tice Vucica, pa i njegovi neki od prethodnika su se pojavljivsli u UN, ali sta je od toga ostalo? Ko nesto pamti od tih govora?
    Nisam u njegovoj stranci, nisam ni njegov navijac, ali realno gledam, i siguran sam, sada nemamo boljeg.

    1
    0
    Odgovori
  2. Neka ste rekli moglo je još oštrije jer su to činjenice , ništa mi ne lažemo kao što rade drugi , a činjenica je činjenica , istina je istina , tu nema dalje i savest je mirna .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter