Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 16:24
0

Hoti: Cilj DIJALOGA Beograda i Prištine NORMALIZACIJA ODNOSA!

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je danas u kosovskoj skupštini da se vlada koju vodi u dijalogu sa Beogradom rukovodi određenim principima i ciljevima i da ima platformu zasnovanu na kosovskom ustavu.

Hoti je poslanicima rekao da ta platforma za princip ima teritorijalni integritet o kojem se ne može pregovarati i ustavnu organizaciju, da monetarni sistem Kosova ne može biti pogođen i da sporazum treba da bude samo u skladu sa ustavom zemlje, prenosi prištinska Koha.

OVO MORATE ZNATI

UPRAVO SAOPŠTENO: Ovo je UDARNA vest iz Prištine!

ŠOK SCENA U BEOGRADU! Odbegle životinje LEGLE na put i zaustavile SAOBRAĆAJ u najprometnijem bulevaru (FOTO)

NAVALJNI OTKRIO KAKO JE OTROVAN: Isplivao video iz hotela! (VIDEO)

UPOZORENJE! Mobilni telefoni prenose zarazu!

On je ponovio da je cilj dijaloga potpuno međusobno priznavanje i dodao da bi konačni sporazum trebalo da sadrži obavezu Evropske unije da zaključi proces priznavanja Kosova od pet zemalja EU koje ga ne priznaju, kao i da ukine Rezoluciju 1244 SB UN.

Hoti je rekao i da dijalog treba da dovede do potpune normalizacije odnosa između Beograda i Prištine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter