Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 17:04
0

Vulin PORUČIO: Ako su za NEZAVISNO Kosovo, ja sam za NEZAVISNU Srpsku!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da su bošnjački i hrvatski članovi Predsedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić, glasanjem za predlog po kome bi trebalo da BiH prizna lažnu državu Kosovo, pokazali da ih ne zanima šta misle Srbi u BiH i da žele da Srbija bude raskomadana.

Vulin je u pisanoj izjavi upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da sačuva celovitu BiH, koja, navodi, ne želi celovitu Srbiju.

OVO MORATE ZNATI

UPRAVO SAOPŠTENO: Ovo je UDARNA vest iz Prištine!

ŠOK SCENA U BEOGRADU! Odbegle životinje LEGLE na put i zaustavile SAOBRAĆAJ u najprometnijem bulevaru (FOTO)

NAVALJNI OTKRIO KAKO JE OTROVAN: Isplivao video iz hotela! (VIDEO)

UPOZORENJE! Mobilni telefoni prenose zarazu!

– Predsedniče, ako ne poštuju celovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo celovitu BiH? Predsedniče, oprostili ste im što su pokušali da Vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju- naveo je Vulin u poruci Vučiću.

On je istakao da ako su u BiH za nezavisno „Kosovo“, onda je on, kaže, za nezavisnu Republiku Srpsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter