Izvor: Tanjug
01.12.2023 u 08:41
1

IZUZETNO VAŽAN RAZGOVOR SA ŠARLOM MIŠELOM: Vučić poslao poruku iz Dubaija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom na otvaranju Samita lidera o klimatskim promenama COP 28 u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

„Izuzetno važan i dobar razgovor sa Šarlom Mišelom. Razgovarali smo o svim strateškim pitanjima od značaja za Srbiju i Evropu. Uveren sam da će Srbija u godinama koje su pred nama otvoriti vrata punopravnog članstva u EU“, naveo je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.av uz fotografiju susreta.

Svetski lideri, predstavnici Vlada i delegati iz celog sveta učestvuju na godišnjem samitu Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama, poznatijem kao COP28 koji se ove godine održava u Dubaiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZUZETNO VAŽAN RAZGOVOR SA ŠARLOM MIŠELOM: Vučić poslao poruku iz Dubaija”

  1. Beži bre od njega??.Vučić u, lepo se ponašaju i biraj društvo ,nemoj opet nešto da ti uvale,kao zelena agenda, fol,i slične djindjuve,beži od EU znaš da nas ne podnose ……

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter