Izvor: Sputnik Srbija
01.08.2022 u 12:55
0

JOŠ JEDNA PODRŠKA IZ KREMLJA: Iza svega na Kosmetu stoje London i Vašington! Zapadu ne ide kako su hteli u Ukrajini, žele da zapale još jedno žarište! SRBIJA MORA DA URADI OVO!

Odlaganje zabrane srpskih dokumenata u nepriznatoj republici od strane kosovskih vlasti nije rešenje problema. Iza svega stoje Vašington i London, to je tipično njihov manir, izjavio je prvi zamenik predsednika odbora za međunarodna pitanja Saveta Federacije Rusije Vladimir Džabarov za Sputnjik.

Prema njegovim rečima, Zapadu u Ukrajini ne ide onako kako bi hteli, čak nagovaraju Ukrajince da ne pregovaraju sa Rusijom i da ratuju „do poslednjeg vojnika“. Sada su, istakao je on, Vašington i London odlučili da „zapale još jedno žarište“ u Evropi.

On je naglasio da su Srbi jak narod, koji svojevremeno ni Hitler nije mogao da slomi.

Prema mišljenju senatora, Beograd sada mora hitno da pokrene pitanje o zaoštravanju situacije sa Kosovom na nivou Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

„To je njihovo pitanje, podržaćemo ih u SB UN“, istakao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PESKOV O SITUACIJI NA KOSMETU: MOSKVA PODRŽAVA SRBIJU! Zahtevamo da se poštuju sva prava Srba!

On je ocenio da je poljuljana cela struktura evropske bezbednosti sa kojom NATO neće moći da se nosi.

Rusija će pomoći Srbiji

Džabarov je podsetio da je sâmo Kosovo – nelegalna tvorevina.

On je ocenio da će, u slučaju zaoštravanja situacije oko Srbije, Rusija pomoći Beogradu, bez stupanja u sukob.

„Smatram da mi nećemo ulaziti u sukob. Ali, naravno da ćemo pomoći Srbima, ako nam se obrate. Imamo sporazum o prijateljstvu“, naglasio je on.

Džabarov pretpostavlja da se ova situacija „može završiti oružanim sukobom i čim tamo uđu NATO snage, naravno, postoji opasnost da će biti uvučene i druge zemlje koje su saveznici Srbije“.

„To je veoma opasno, to je centar Evrope i sve se može završiti jako tužno, jer su na Kosovu stacionirane NATO snage“, istakao je Džabarov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter